Mircea Lucescu va cina alături de jucătorii naţionalei în cantonamentul de la Mogoşoaia

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, luni, că l-a invitat la cină pe antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, care va fi prezent în această seară la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, unde naţionala se află în cantonament pentru meciul cu Insulele Feroe.

88 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu va cina alături de jucătorii naţionalei în cantonamentul de la Mogoşoaia

Mircea Lucescu va cina alături de jucătorii naţionalei în cantonamentul de la Mogoşoaia (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"I-am adresat din nou o invitaţie lui Lucescu, să vină lângă noi, pentru că ne-a purtat noroc data trecută, diseară ne-a promis şi aşteptă să ia cina cu noi, să ne mai dea un sfat, să discute cu băieţii şi să ne ajute cu concentrarea", a declarat Iordănescu.

Mircea Lucescu i-a vizitat pe jucătorii echipei naţionale, în cantonamentul de la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia şi înaintea meciului cu Irlanda de Nord, câştigat de România, scor 2-0, în noiembrie 2014.

Şi portarul Costel Pantilimon consideră că vizita lui Lucescu este binevenită: "A contat şi prima dată când a venit, cu siguranţă va conta şi acum. Mircea Lucescu e un om de mare valoare, care a reuşit performanţe în afara ţării, un om cu mare experienţă, care înaintea acelui meci ne-a dat un plus de încredere. E binevenită vizita şi, dacă tot ne merge bine, sper să vină de fiecare dată".

Meciul România - Insulele Feroe, din preliminariile Euro-2016, este programat duminică, la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici