Mircea Rednic nu va mai antrena Standard Liege

Tehnicianul Mircea Rednic nu va mai antrena echipa belgiană Standard Liege din sezonul viitor, urmând să fie înlocuit cu israelianul Guy Luzon.

248 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic nu va mai antrena Standard Liege

Mircea Rednic (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Mircea Rednic a avut o întâlnire luni cu preşedintele clubului, Roland Duchatelet, a anunţat luni publicaţia La Dernuiere Heure: "Am plecat după cinci minute, deoarece am înţeles că nu-mi va prelungi contractul. Sunt foarte dezamăgit pentru că eu vroiam să rămân. Este o decizie pe care o văd ca o lipsă de respect după munca pe care am depus-o. Voi susţine mâine (n.r. - marţi) o conferinţă de presă".

Rednic, în vârstă de 51 de ani, a preluat gruparea belgiană în octombrie 2012, după demiterea lui Ron Jans, şi a reuşit să califice echipa în Liga Europa. Tehnicianul român avea contract valabil până la finalul acestui sezon.

Guy Luzon, care a pregătit echipa de tineret a naţionalei Israelului, va semna un contract pe un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici