Mircea Sandu, bolnav de cancer

Într-un interviu acordat cotidianului „Evenimentul Zilei”, Dumitru Dragomir a vorbit despre alegerile din 16 noiembrie de la LPF, dar şi despre problemele de sănătate ale şefului FRF, Mircea Sandu.

141 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu, bolnav de cancer

Preşedintele FRF Mircea Sandu (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Întrebat despre cancerul de care suferă preşedintele FRF, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir a declarat: "Are, şi el recunoaşte asta! Nu se ascunde. Nu e cancer la colon, e vorba despre altceva. Sandu trebuie să candideze la federaţie, va câştiga. E bine pentru sănătatea lui. Dacă n-ar concura, ar fi deranj, pentru că insatisfacţia omoară organismul."

Citeşte mai multe din declaraţiile preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, pe www.evz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici