Mircea Sandu: Marian Iancu este persona non-grata pentru mine

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a afirmat, marţi seară, la GspTV, că preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, trebuie să răspundă în faţa comisiilor FRF pentru declaraţiile făcute la adresa sa.

25 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Marian Iancu este persona non-grata pentru mine

Mircea Sandu: Marian Iancu este persona non-grata pentru mine (Imagine: Mediafax Foto)

"Am un proces pe rol pentru nişte afirmaţii care au fost făcute (n.r. - ale lui Iancu). Pentru ultimele lui afirmaţii o să sesiz Comisia de Disciplină, pentru că este o jignire pentru mine să mă compare cu Ceauşescu. I-am cerut în cadrul procesului daune de un leu", a precizat Sandu.

Şeful FRF a precizat că nu îl suportă pe omul de afaceri italian Claudio Zambon, aflat în litigiu cu Iancu pentru palmaresul clubului Poli Timişoara. "Zambon este o persoană pe care nu o suport, pentru că a făcut o declaraţie jignitoare, acum 4-5 ani, la adresa jucătorilor, pe vremea când era la Rocar «Dacă vreţi bani, scoateţi-vă fetele la produs în Italia!» Dacă eram jucător îl mâncam. Din punctul meu de vedere este persona non-grata. Şi domnul Iancu este persona non-grata pentru mine", a adăugat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici