Mirel Rădoi nu va mai prelua clubul de fotbal Juventus Bucureşti

Fostul jucător al Stelei, Mirel Rădoi, ajunsese la o înţelegere cu Ilie Ciuclea şi tranzaţia urma să se realizeze vineri, dar totul a căzut după ce investitorii cu care avea de gând să colaboreze nu au mai virat banii.

334 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi nu va mai prelua clubul de fotbal Juventus Bucureşti

Mirel Rădoi nu va mai prelua clubul de fotbal Juventus Bucureşti

În ultimele săptămâni s-a scris intens despre preluarea lui Juventus Bucureşti de către Mirel Rădoi şi alţi investitori apropiaţi lui, iar fostul antrenor al FCSB-ului a ajuns până în punctul în care anunţa că Daniel Oprţia va fi antrenorul echipei, dar şi că proiectul său se va baza pe mulţi jucători străini. Rădoi, care ajunsese la un acord cu actualul patron, Ilie Ciuclea, pentru o sumă cuprinsă între un milion şi un milion şi jumătate de euro, avea de gând să schimbe şi numele echipei, dar, în cele din urmă, toată afacerea a căzut.

"Vreau să le cer scuze suporterilor lui Juventus Bucureşti şi tuturor celor care ne-au ajutat în această perioadă, pentru că situaţia nu e deloc bună. S-a ajuns la un numitor cumun, astăzi ar fi trebuit să se vireze bani, dar nu a ajusn toată suma şi, din păcate, tranzacţia nu se mai face.

Din partea celorlalţi acţionari nu au mai venit toate sumele de bani, astfel încât să putem face tranzacţia. Eu am avut mari speranţe şi este o mare dezamăgire. Din păcate, se întâmplă din ce în ce mai des în fotbalul românesc. Până să facem actele, totul a fost în regulă, când a fost vorba de plată, toţi au dispărut!", a explicat Rădoi, pentru Telekom Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici