Mitică Dragomir aruncă bomba: 12 cluburi sunt în colaps! Mergem mai departe cu mai puţine echipe!

Dumitru Dragomir a făcut un anunţ-şoc: 12 cluburi din Liga 1 sunt în pragul falimentului, iar campionatul ar putea continua cu mai puţine echipe.

24 afișări
Imaginea articolului Mitică Dragomir aruncă bomba: 12 cluburi sunt în colaps! Mergem mai departe cu mai puţine echipe!

Mitică Dragomir aruncă bomba: 12 cluburi sunt în colaps! Mergem mai departe cu mai puţine echipe! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Şeful LPF a dezvăluit că foarte multe formaţii se confruntă cu grave probleme financiare, singura echipă care are bani fiind Gaz Metan Mediaş.

"Spuneam la începutul sezonului că multe echipe vor intra în colaps financiar, din cauza crizei economice. 12 cluburi din Liga I sunt deja în colaps, iar alte cinci sunt pe marginea prăpastiei. Doar Mediaşul are bani, pentru că gazul se vinde! Şi Vasluiul, deşi e patronată de Porumboiu, un om bogat, are dificultăţi cu finanţele", a declarat Dragomir.

Citeşte mai multe despre declaraţiile lui Mitică Dragomir pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici