Mitică Dragomir, lovit de criza economică

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a blocat, din cauza crizei economice, mai multe proiecte imobiliare pe care voia să le dezvolte în acest an şi care totalizau investiţii în valoare de circa 20 de milioane de euro.

23 afișări
Imaginea articolului Mitică Dragomir, lovit de criza economică

Mitică Dragomir, lovit de criza economică (Imagine: Mediafax Foto)

"Este vorba de două blocuri de locuinţe şi două clădiri de birouri în Bucureşti, a căror construcţie voiam s-o începem în prima parte a acestui an. Valoarea investiţiilor se ridica la circa 20 de milioane de euro", a declarat agenţiei MEDIAFAX Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, care conduce afacerile pe care le deţine împreună cu tatăl său.

El spune că cele două blocuri ar fi totalizat peste 200 de apartamente, iar clădirile de birouri urma să aibă o suprafaţă de circa 10.000 de metri pătraţi.

"Cred că o să începem construcţia lor la sfârşitul anului. Nu mă mai grăbesc să le fac, pentru că pe piaţa imobiliară, cererea nu mai este foarte mare. Le vom începe mai târziu şi sper ca ele să fie gata spre sfârşitul crizei, deşi nu pot estima când se va termina această criză", a adăugat Dragomir.

El a precizat că decizia conservării celor două proiecte a fost luată la sfârşitul anului trecut.

Familia Dragomir mai deţine, alături de mai multe terenuri, şi un hotel de patru stele în nordul Bucureştiului, Crystal Palace Hotel, cu 74 de camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici