Mititelu: Atmosfera de la naţională îi strică pe fotbaliştii săi

Preşedintele grupării Universitatea, Adrian Mititelu, a afirmat la Radio Oltenia Craiova, că jucătorii olteni convocaţi la echipa naţională sunt "contaminaţi", adăugând că atmosfera de la prima reprezentativă îi "strică".

15 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Atmosfera de la naţională îi strică pe fotbaliştii săi

Mititelu: Atmosfera de la naţională îi strică pe fotbaliştii săi (Imagine: Mediafax Foto)

“Nu mă deranjează prea mult că e haosul ăsta acolo, pentru că noi creştem uşor-uşor. Lasaţi-i pe ei să facă naţionala cu Florentin Petre, cu Roşu... Am auzit că vor să-l cheme acum (n.r.- pe Laurenţiu Roşu). Oricum, dacă îi ia pe jucătorii noştri la naţională, îi strică. Dacă băieţii mei stau pe acolo îi contaminează şi pe ei. Mai dau de impresari care le sucesc minţile, li se mai sugereaza câte o chestie… Oricum, sunt convins că, în maxim doi ani, echipa naţională vom fi noi. Vom fi echipa naţională sau cel puţin vom fi o echipă naţională virtuală, pentru că poate nu vor vrea alţii să fim şi cea reală”, a spus Mititelu.

Patronul Universitatii spune că o selecţionată a jucătorilor din campionatul intern ar fi bătut fără probleme Lituania: "Nu vedeţi că unii jucători nu mai au tragere de inimă? Trebuie sânge proaspăt, oameni dornici de performanţă".

Reprezentativa României a debutat cu un eşec în campania de calificare la Cupa Mondială din 2010, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (1-0), de selecţionata Lituaniei, în primul meci din grupa a 7-a a preliminariilor, disputat pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj-Napoca.

În al doilea meci, România va întâlni, miercuri, în deplasare, reprezentativa Insulelor Feroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici