Mititelu îi dă în judecată pe Găman şi Bărboianu

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat, vineri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării, că a decis să-i acţioneze în instanţă pe jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu.

17 afișări
Imaginea articolului Mititelu îi dă în judecată pe Găman şi Bărboianu

Mititelu îi dă în judecată pe Găman şi Bărboianu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Am luat act de declaraţiile jignitoare aduse la adresa mea şi a clubului FC Universitatea Craiova de către numiţii Găman Valerică şi Bărboianu Ştefan. Având în vedere cele spuse, am hotărât să mă adresez instanţelor de judecată din România, solicitându-le celor doi să probeze toate acuzaţiile şi jignirile aduse", se arată în comunicat citat, semnat de Adrian Mititelu.

Căpitanul echipei Universitatea Craiova, Valerică Găman, şi Ştefan Bărboianu au declarat că la echipa olteană este "amatorism şi sclavie" şi de aceea au ales să plece.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici