Mititelu: Universitatea ar putea juca pe stadionul Extensiv şi în 2009

Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, că formaţia antrenată de Nicolo Napoli ar putea evolua pe stadionul Extensiv şi în returul ediţiei 2008/2009 al Ligii I.

1 afișare
Imaginea articolului Mititelu: Universitatea ar putea juca pe stadionul Extensiv şi în 2009

Mititelu: Universitatea ar putea juca pe stadionul Extensiv şi în 2009

Mititelu a explicat la un post de radio local că perioada în care Universitatea va juca pe arena Extensiv depinde de durata lucrărilor de modernizare a stadionului "Ion Oblemenco".

Oficialul grupării vrea ca după încheierea lucrărilor, stadionul "Ion Oblemenco" să arate precum cel al formaţiei Borussia Dortmund.

"Vom face la arena Ion Oblemenco alt proiect. Miercuri, Stângă se va duce la domnul Belu să discute posibilitatea renunţării la pista stadionului pentru a aduce tribunele mai aproape de teren. Dacă domnul Belu va fi de acord, vom discuta apoi şi cu domnul Sorin Matei (n.r. - preşedintele FRde Atletism) şi ne apucăm de treabă. Am găsit finaţarea necesară pe un termen de plată de 15 ani şi vom face un stadion ca cel al Borussiei Dortmund. (...) Pista de atletism o vom face la cantonament, pentru că trebuie să le punem oamenilor la dispoziţie ceea ce le luăm. Stadionul va fi total acoperit şi va avea loje la ambele tribune", a spus Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici