Mitroglou (Olympiakos) ar putea ajunge la Fulham, în schimbul a 11 milioane de lire sterline

Clubul englez Fulham este în discuţii avansate cu gruparea elenă Olympiakos Pireu pentru a obţine transferul atacantului Konstantinos Mitroglou, jucător pentru care este dispus să plătească 11 milioane de lire sterline (aproape 13,5 milioane de euro).

61 afișări
Imaginea articolului Mitroglou (Olympiakos) ar putea ajunge la Fulham, în schimbul a 11 milioane de lire sterline

Konstantinos Mitroglou (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Oficialii de la Fulham speră să reuşească să încheie afacerea până la vineri, când expiră perioada de transferuri din această iarnă, informează BBC.

Internaţionalul grec a înscris în acest sezon 21 de goluri în 23 de meciuri pentru clubul său şi pentru echipa naţională. BBC reaminteşte şi cele trei goluri marcate de Mitroglou în poarta României, în barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia. Grecia s-a calificat la CM din 2014, după ce a eliminat selecţionata antrenată de Victor Piţurcă, scor 3-1 la Pireu şi 1-1 la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici