Noi modificări FRF, în atenţia microbiştilor: cine poate merge la meci, pe stadion?

Federaţia Română de Fotbal a modificat protocolul medical pentru desfăşurarea competiţiilor, în conformitate cu noile reglementări intrate în vigoare prin Hotărârea Consiliului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

614 afișări
Imaginea articolului Noi modificări FRF, în atenţia microbiştilor: cine poate merge la meci, pe stadion?

Cine poate participa la meciurile de fotbal?

Modificarea principală se referă la persoanele care au trecut prin boală. Perioada de excepţie pentru testare s-a mărit de la 90 la 180 de zile. Această prevedere se aplică tuturor celor prezenţi pe stadion, echipe, organizatori, jurnalişti şi spectatori. Aceeaşi prevedere se aplică şi la futsal, dar şi la alte competiţii sportive.

Astfel, participarea la meciurile de fotbal este permisă doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și al ministrului Sănătății.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici