Moldovan: N’Doye, "un focar de infecţie pentru sănătatea lui FC Vaslui"

Tehnicianul Viorel Moldovan a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Ousmane N’Doye, jucător care a fost lăsat de FC Vaslui să plece la Dinamo, era un fotbalist indisciplinat, "un focar de infecţie" pentru echipă.

38 afișări
Imaginea articolului Moldovan: N’Doye, "un focar de infecţie pentru sănătatea lui FC Vaslui"

Moldovan: N’Doye, "un focar de infecţie pentru sănătatea lui FC Vaslui" (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"N'Doye era un focar de infecţie pentru FC Vaslui. Era unul din elementele care infecta sănătatea grupului. Numai cât îl vedeam şi îmi provoca indigestie. Aşa cum mi-a recomandat, cred că ar fi foarte indicat pentru el să ia multă lămâie", a spus Moldovan.

Tehnicianul vasluian consideră că N'Doye oricum nu-şi mai avea locul la echipă, având în vedere jocurile slabe pe care le-a făcut în finalul turului de campionat. "Ceea ce a arătat N’Doye în ultima vreme la Vaslui nu era ceea ce îmi doream eu. Dădea dovadă de indisciplină, iar prin comportamentul lui pe teren, mai mult încurca decât îşi ajuta colegii. Oricum, cât mai eram eu antrenor la Vaslui, el nu-şi mai avea locul în echipă. Am avut trei discuţii cu el, dar nu a înţeles nimic", a mai adăugat Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat că puţin îl interesează de comportamentul lui N'Doye la Dinamo, din moment ce fotbalistul nu mai are nicio legătură cu FC Vaslui.

Citeşte şi

Borcea: N'Doye a semnat cu Dinamo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici