Moldovan: Nu ar fi o tragedie dacă Porumboiu s-ar retrage de la FC Vaslui

Antrenorul Viorel Moldovan nu vede ca pe o tragedie o eventuală retragere a finanţatorului Adrian Porumboiu de la FC Vaslui, aşa cum fostul arbitru internaţional a anunţat recent, însă consideră că ar fi greu pentru echipa pe care o antrenează.

15 afișări
Imaginea articolului Moldovan: Nu ar fi o tragedie dacă Porumboiu s-ar retrage de la FC Vaslui

Moldovan: Nu ar fi o tragedie dacă Porumboiu s-ar retrage de la FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

Tehnicianul formaţiei vasluiene crede însă că nu se va ajunge în situaţia ca Adrian Porumboiu să nu mai finanţeze pe FC Vaslui şi că, de fapt, la mijloc, sunt multe speculaţii. "Nu ar fi o tragedie dacă domnul Porumboiu s-ar retrage de la FC Vaslui, dar ar fi greu din moment ce nu ai suport financiar. Totuşi, eu cred că nu va renunţa la fotbal şi la a mai investi în FC Vaslui, care este ca un copil de suflet pentru dumnealui. Este normal să fie dezamăgit în ultima perioadă, ţinând cont că şi-a dorit mult să joace o finală istorică, însă nu s-a putut din motive pe care le ştim cu toţii. A investit mulţi bani în echipă, dar acest lucru nu-ţi garantează şi succesul”, a declarat, joi, Viorel Moldovan.

În urmă cu câteva zile, Adrian Porumboiu a anunţat că va renunţa din vară la finanţarea grupării FC Vaslui şi se va orienta spre o altă echipă din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici