Monaco a revenit de la 0-1 în faţa echipei lui Boloni şi a urcat pe primul loc în Ligue 1

Două goluri marcate de rusul Aleksandr Golovin i-au permis lui Monaco să revină de la 0-1 şi să învingă duminică, cu 2-1 (1-1) pe teren propriu, pe Metz, echipa condusă de laszlo Boloni. Monegascii revin pe prima poziţie în Ligue 1.

95 afișări
Imaginea articolului Monaco a revenit de la 0-1 în faţa echipei lui Boloni şi a urcat pe primul loc în Ligue 1

Monaco are acum un punct avans faţă de Nice în fruntea clasamentului, cu 20 de puncte din nouă meciuri, şi două peste Paris St Germain, aflată pe locul trei.

Mijlocaşul Lamine Camara i-a oferit lui Metz un avantaj neaşteptat în debutul meciului, când a găsit colţul din dreapta sus cu un şut de la distanţă, în minutul 4.

Monaco a egalat cu câteva minute înainte de pauză prin Golovin, care a şutat puternic din afara careului.

Gazdele au continuat să aibă o mare parte din posesie în repriza a doua, iar mijlocaşul rus a dublat avantajul în minutul 55, dintr-o lovitură liberă.

Metz a ajuns la a patra înfrângere consecutivă şi se află pe locul 16, cu 8 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
monaco,
boloni,
metz

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici