Monica Niculescu a pierdut finala la dublu a turneului de la New York

Echipa formată din Monica Niculescu (41 WTA la dublu) şi Margarita Gasparyan (90 WTA la dublu) a pierdut, vineri, finala turneului de la New York, după ce au fost învinse de perechea Darija Jurak (39 WTA la dublu) şi Maria Jose Martinez Sanchez (33 WTA la dublu), cu scorul de 5-7, 6-2, 7-10.

138 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a pierdut finala la dublu a turneului de la New York

Monica Niculescu a pierdut finala la dublu a turneului de la New York

Partida dintre cele două echipe a avut o durată de o oră şi 38 de minute. Primul set a fost unul echilibrat, însă Jurak şi Martinez Sanchez s-au impus în faţa echipei româncei. În setul doi, Niculescu şi Gasparyan au revenit, însă în setul decisiv au fost înfrânte.

În semifinale, Monica Niculescu şi Margarita Gasparyan au învins perechea Shuko Aoyama şi Aleksandra Krunic, cu scorul de 6-4, 4-6, 11-9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici