Moroşanu: O să-i fac pe olandezi să ne primească în spaţiul Schengen!

Luptătorul ieşean de K1, Cătălin Moroşanu, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că vrea să-i învingă pe adversarii care se pregătesc în Olanda pentru "piramida" Galei Super Kombat de la Podgorica şi astfel să-i determine pe olandezi să acorde viza Schengen pentru România.

424 afișări
Imaginea articolului Moroşanu: O să-i fac pe olandezi să ne primească în spaţiul Schengen!

Moroşanu: O să-i fac pe olandezi să ne primească în spaţiul Schengen! (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax foto)

"Eu nu am mai luptat până acum într-o «piramidă», dar sunt foarte pregătit. În primul meci voi lupta cu Utley Meriana, un colos negru dintr-o insulă din Marea Caraibelor, dar care locuieşete şi se pregăteşte în Olanda cu marele Remy Bonjasky. Dacă voi trece de el, în finală l-aş putea întâlni pe Anderson Silva, un brazilian care se pregăteşte tot în Olanda, la aceeaşi sală cu Daniel Ghiţă. Vreau să-i bat pe amândoi şi să-i fac pe olandezi să ne primească în spaţiul Schengen!", a spus Moroşanu.

Gala de la Podgorica va fi transmisă în direct, sâmbătă seară, de Pro TV şi Eurosport, putând fi urmărită live în peste 80 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici