Motherwell are trei jucători incerţi pentru partida cu Steaua

Antrenorul echipei FC Motherwell, Jim Gannon, nu ştie dacă se poate baza pe serviciile jucătorilor Christopher Humphrey, Keith Lasley şi Mark Archdeacon, toţi trei suferind de unele accidentări, informează site-ul Eurosport.

13 afișări
Imaginea articolului Motherwell are trei jucători incerţi pentru partida cu Steaua

Motherwell are trei jucători incerţi pentru partida cu Steaua

Fundaşul Christopher Humphrey, titular în partida tur dintre Steaua şi Motherwell, acuză dureri la tendonul popliteu în timp ce Keith Lasley s-a accidentat la un antrenament condus de Jim Gannon. Mark Archdeacon a suferit şi el o accidentare şi sunt şanse mici ca acesta să evolueze în partida de joi.

Steaua nu poate conta pe serviciile mijlocaşilor Juan Carlod Toja şi Janos Szekely, ambii accidentaţi, în timp ce fundaşul central Dorin Goian este suspendat pentru partida din Scoţia.

Meciul Motherwell-Steaua, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc, joi, de la ora 21.45, şi va fi transmis de Pro TV. În tur, Steaua s-a impus cu 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici