Motivele pentru care Mirel Rădoi a acceptat funcţia de selecţioner al României

Mirel Rădoi a vorbit despre clipa când Federaţia Română de Fotbal l-a ofertat pentru a prelua postul liber lăsat de Cosmin Contra.

244 afișări
Imaginea articolului Motivele pentru care Mirel Rădoi a acceptat funcţia de selecţioner al României

Motivele pentru care Mirel Rădoi a acceptat funcţia de selecţioner al României

Fostul selecţioner al naţionalei de tineret a declarat că a avut nevoie de două zile de gândire până să ofere un răspuns celor de la FRF, "nu doream să stricăm două naţionale".

"Totul s-a derulat destul de repede. Am primit propunerea, după meciul cu Irlanda şi am cerut două zile de gândire. A fost foarte, foarte scurt, dar nu puteam da un răspuns. Nu mi-a fost uşor, trebuia să fac o alegere echilibrată, pentru că m-am gândit şi la echipa de tineret, pentru că nu doream să stricăm două echipe naţionale.

Trebuia numit un antrenor destul de repede, pentru că trebuia pus la punct programul. FRF nu putea numi selecţionerul anul viitor. Am văzut ce s-a scris în presă, chiar înaintea meciului cu Irlanda şi am avut o discuţie cu jucătorii în care le-am explicat că nu ştiu nimic.

Mă bucur că am cerut puţin timp de gândire, pentru că am văzut acel vot al oamenilor, care mi-au oferit încredere, apoi ce s-a spus despre jucătorii de la U21, că uitaseră fotbalul după numai şase luni şi m-au făcut să nu fiu pasiv. Am vrut să accept pentru a demonstra că au valoare. Vom continua integrarea jucătorilor şi vom fi mult mai realişti faţă de ceea ce pot da ei acum. Nu vom vedea 7 jucători sub 21 de ani în meciul cu Islanda", a spus noul selecţioner al echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, la Digi Sport.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici