Multiplul campion mondial Scott Hamilton a fost operat pentru o tumoare pe creier

Fostul sportiv american Scott Hamilton, campion olimpic la patinaj artistic în 1984 şi câştigător al aurului mondial de patru ori, în perioada 1981-1984, a fost operat pentru înlăturarea unei tumori benigne de pe creier.

29 afișări
Imaginea articolului Multiplul campion mondial Scott Hamilton a fost operat pentru o tumoare pe creier

Multiplul campion mondial Scott Hamilton a fost operat pentru o tumoare pe creier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit agentului lui Hamilton, Michael Sterling, fostul sportiv care are acum 51 de ani se simte bine şi se estimează că recuperarea sa va decurge fără probleme.

Medicii au descoperit în 2004 la Hamilton o tumoare în spatele hipofizei. Fostul sportiv a fost supus atunci unui tratament pentru micşorarea tumorii, dar aceasta din urmă a evoluat, ceea ce a făcut necesară o operaţie.

Scott Hamilton a suferit, în 1997, de cancer la testicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici