Munteanu: Cu Răzvan Lucescu selecţioner, orice jucător poate visa la naţională

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Cătălin Munteanu, a declarat, joi, că, odată cu numirea lui Răzvan Lucecsu în funcţia de selecţioner al reprezentativei României, "orice fotbalist poate visa" la o convocare.

16 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Cu Răzvan Lucescu selecţioner, orice jucător poate visa la naţională

Cătălin Munteanu: Cu Răzvan Lucescu selecţioner, orice jucător poate visa la naţională (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Suntem mândri că Răzvan Lucescu a ajuns antrenor la naţională şi odată cu el mai mulţi oameni de la FC Braşov. Le ţinem pumnii şi suntem încrezători că vor face treabă bună acolo. Cu Răzvan Lucescu selecţioner, orice fotbalist poate visa la naţională. Este un antrenor pentru care nu contează numele pe care îl ai, ci pregătirea pe care o faci, astfel că, dacă un jucător se pregăteşte bine, dacă va avea evoluţii constant bune, nu este imposibil să fie convocat", a precizat Munteanu.

Cătălin Munteanu a spus că se bucură pentru convocarea lui Mihai Roman la naţională, aceasta fiind "pe merit".

"Cu toţii ne doream foarte tare să îl cheme la lot şi pe Roman. Suntem alături de el şi sperăm să apuce să şi joace şi să demonstreze că nu întâmplător este acolo. Este un băiat care a muncit foarte mult şi merită tot ce i se întâmplă", a afirmat Munteanu.

România va întâlni Lituania, sâmbătă, de la ora 21.00, la Marijampole, în cadrul grupei a şaptea a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici