Murat Yakin: Am meritat să egalăm

Antrenorul echipei FC Basel, Murat Yakin, a lăudat jocul bine organizat al Stelei, din meciul de miercuri seară, dar consideră că echipa sa a meritat să egaleze, deoarece a arătat spirit de luptă şi caracter.

101 afișări
Imaginea articolului Murat Yakin: Am meritat să egalăm

Murat Yakin (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Prima repriză a fost greu de urmărit. Steaua a fost bine organizată şi a oferit un joc disciplinat. Nu au fost spaţii pentru noi ca să ne facem jocul. Totuşi, faptul că am reuşit să egalăm nu este ceva nemeritat, ţinând cont că în repriza a doua meciul s-a desfăşurat deseori într-o singură direcţie . Una pesta alta, ne-a lipsit un pic de noroc ca să fructificăm ocaziile avute şi uneori ne-a lipsit precizia la ultima pasă. Cu toate acestea, vom lua partea pozitivă din acest meci. Ne-am luptat chiar bine şi am arătat caracter. Şansele de a merge mai departe din această grupă există în continuare", a spus Yakin, informează uefa.com.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elveţiene FC Basel, în etapa a IV-a a Grupei E a competiţiei. Golurile partidei au fost marcate de Sio '90+1, respectiv Piovaccari '17.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici