Mureşan: La începutul săptămânii viitoare vom transfera un atacant

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, vineri, că plecarea fotbalistului Saşa Bjelanovici la Atalanta va fi acoperită la începutul săptămânii viitoare.

14 afișări
Imaginea articolului Mureşan: La începutul săptămânii viitoare vom transfera un atacant

Mureşan: La începutul săptămânii viitoare vom transfera un atacant (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Preşedintele grupării clujene l-a declarat netransferabil pe atacantul Cristian Bud, dorit insistent de Astra Ploieşti, şi l-a caracterizat pe viitorul atacant care va fi transferat de CFR ca fiind la fel de talentat ca şi croatul Bjelanovici. "Sper ca la începutul săptămânii viitoare să ne vină un atacant în cantonamentul din Antalya, cel puţin la fel de bun ca Bjelanovici. Bud nu e transferabil. Avem mare nevoie de el. El va face cinste cu goluri, dacă tot i-am făcut loc în echipă. Avem mare încredere în el", a spus Mureşan, la plecarea echipei în cantonamentul din Antalya.

Oficialul clujean a afirmat că, foarte probabil, jucătorii Gabriel Mureşan şi Vasile Maftei urmează să fie convocaţi de către selecţionerul Răzvan Lucescu pentru turneul naţionalei din Cipru. Mureşan e de părere că pe viitor, Ioan Hora şi Viorel Nicoară pot ajunge şi ei în circuitul primei reprezentative. "Din informaţiile mele, Mureşan şi Maftei vor fi convocaţi la naţională. Ne încurcă puţin acest lucru în programul de pregătire. Cred că nicuun club nu e foarte încântat să i se ia jucătorii în perioada asta. Pe viitor, poate vor ajunge şi Hora sau chiar Nicoară la naţională", a mai spus Iuliu Mureşan.

Lotul CFR Cluj a plecat ieri, împreună cu echipierii Gloriei Bistriţa spre Antalya, cu o cursă aeriană de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. La Bucureşti, celor două echipe li se va alătura loturile formaţiilor Steaua Bucurueşi şi Pandurii Târgu-Jiu. În Antalya, CFR Cluj va juca patru partide amicale, împotriva SV Ried (Austria), FC Koper (Slovenia), FC Rijeka (Croaţia) şi Litex Loveci (Bulgaria). Clujeniii vor reveni la Cluj pe 11 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici