Mutu, cotat cu a treia şansă la titlul de golgheter în Serie A

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost cotat de o casă de pariuri din Italia cu a treia şansă la câştigarea titlului de golgheter în Serie A, el fiind devansat de David Trezeguet (Juventus Torino) şi de Zlatan Ibrahimovici (Internazionale Milano), informează agenţia Sports.

1 afișare
Imaginea articolului Mutu, cotat cu a treia şansă la titlul de golgheter în Serie A

Mutu, cotat cu a treia şansă la titlul de golgheter în Serie A

Mutu are aceeaşi cotă, 3.00, ca Marco Borriello (Genoa) şi Julio Ricardo Cruz (Internazionale Milano). Pentru câştigarea titlului de golgheter în Serie A, francezul Trezeguet are o cotă de 1.90, iar suedezul Ibrahimovici 2.50.

În clasamentul golgheterilor conduce în acest moment Trezeguet, cu 15 reuşite, urmat de Ibrahimovici, cu 14, Mutu, cu 13, Borriello, cu 12, Cruz şi Totti, ambii cu câte zece.

Favorită la câştigarea titlului în Italia este Internazionale Milano, cu o cotă de 1.06, urmată de AS Roma, cu o cotă de 7.5, şi Juventus Torino, cu o cotă de 25.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici