Mutu: I-am spus antrenorului de la Cesena că nu mai vreau să joc vârf împins

Atacantul Adrian Mutu, nemulţumit de postul pe care a fost folosit până acum la Cesena, i-a spus antrenorului Marco Giampaolo că nu mai vrea să joace vârf împins deoarece este obişnuit să joace ca al doilea atacant.

146 afișări
Imaginea articolului Mutu: I-am spus antrenorului de la Cesena că nu mai vreau să joc vârf împins

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am avut un început de sezon dificil, am întâlnit echipele cele mai importante din Serie A. În plus, am jucat şi pe un post nou pentru mine, cel de vârf împins. Chiar acum două zile i-am spus antrenorului că nu mai vreau să joc vârf împins pentru că nu e postul meu şi joc pe calităţile mele. Să vedem cum va fi când voi juca ca al doilea vârf aşa cum sunt obişnuit să joc", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Adrian Mutu, transferat în aceasă vară de la Fiorentina la Cesena.

El a precizat că înainte de a-şi încheia cariera ar dori să mai evolueze un sezon la Dinamo. "Nu ştiu deocamdată unde îmi voi încheia cariera, vedem. Probabil că în ţară... Aş vrea să mai joc un an la Dinamo, dar nu se ştie niciodată. Eu le doresc din tot sufletul să câştige titlul", a adăugat atacantul care a evoluat la Dinamo în sezoanele 1998-1999 şi 1999-2000.

În vârstă de 32 de ani, Adrian Mutu şi-ar dori să evolueze cu echipa naţională a României la următoarea ediţie a Cupei Mondiale. "Nu ştiu cât se mai poate baza naţionala pe mine, depinde cât mă vor ţine picioarele şi cât mai pot să joc la un nivel ridicat. Eu dacă voi fi chemat voi veni cu plăcere la fiecare convocare. Chiar dacă voi avea o vârstă înaintată în fotbal, sper să joc la Mondiale, nu se ştie niciodată. Dorinel (n.r. - Dorinel Munteanu) a jucat până la 39 de ani şi la echipa naţională până la vreo 37 sau 38. Sunt pe alt post decât Dorinel, dar sper să prind următoarea Cupă Mondială. Eu am jucat la două turnee finale, ştiu ce înseamnă, dar n-am fost la niciun Mondial, lucru care mi-ar fi plăcut. Dar faptul că România a lipsit (n.r. - de la ultimele turnee finale) trebuie să ne dea de gândit. A fost schimbul ăsta de generaţii şi nu am reuşit să formăm o echipă aşa cum era cea din generaţia lui Hagi", a precizat Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici