Mutu mai resimte dureri şi va mai face un nou consult

Atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost supus, marţi, unor serii de teste medicale, de către doctorul Pierpaolo Mariani, în care s-a observat că internaţionalului român mai resimte dureri, astfel că revenirea sa pe teren este amânată, informează site-ul Fiorentinei.

13 afișări
Imaginea articolului Mutu mai resimte dureri şi va mai face un nou consult

Mutu mai resimte dureri şi va mai face un nou consult (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"Fiorentina anunţă că Adrian Mutu şi Mario Alberto Santana au fost suspuşi astăzi (n.r. - marţi ) unui consult medical de către profesorul Pierpaolo Mariani. Adrian Mutu resimte dureri ce împiedică recuperarea deficitului de forţă după operaţie şi, prin urmare, revenirea sa pe gazon este amânată până la depăşirea acestei faze. Situaţia atacantului român va fi revizuită peste două săptămâni", se precizează pe site-ul oficial al clubului italian.

Adrian Mutu a fost operat, în 6 aprilie, după ce în urma artroscopiei efectuate s-a descoperit că suferă de o leziune a meniscului extern de la genunchiul stâng.

Potrivit presei din Italia, revenirea pe teren a atacantul român până la finalul acestui sezon este puţin probabilă. "Sezonul ar putea fi încheiat pentru Adrian Mutu. Următorul consult pentru Mutu va fi la puţine zile înainte de ultima etapă a campionatului, de aceea este greu de crezut că atacantul român ar putea fi disponibil pentru meciul Fiorentina - AC Milan", notează cotidianul Gazzetta dello Sport.

În ultima rundă din acest sezon din Serie A, AC Fiorentina va juca, la 31 mai, pe teren propriu, împotriva echipei AC Milan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici