Mutu, notat modest în presa italiană, după meciul Fiorentina - Sporting Lisabona

Internaţionalul român al echipei italiene Fiorentina, Adrian Mutu, a primit note modeste în presa din Italia, în urma prestaţiei avute, miercuri, timp de 71 de minute, în meciul retur cu Sporting Lisabona, scor 1-1, rezultat care a promovat formaţia sa în grupele Ligii Campionilor, după 2-2 în tur.

17 afișări
Imaginea articolului Mutu, notat modest în presa italiană, după meciul Fiorentina - Sporting Lisabona

Mutu, notat modest în presa italiană, după meciul Fiorentina - Sporting Lisabona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Site-ul fiorentinanews.com l-a notat pe Mutu cu 5,5, motivând: "A intrat puţin şi rar în acţiune. Cine s-a aşteptat ca Mutu să «lovească» şi să rezolve acest meci nu poate fi decât dezamăgit".

Aceeaşi notă i-a fost acordată lui Mutu şi de violanews.com. "Mutu a fost departe de cea mai bună formă a sa şi nu a mai găsit poarta adversă. S-a zbătut, iar fanii săi l-au aplaudat, pentru a-l încuraja în momentele dificile pentru el", notează site-ul menţionat.

Tot 5,5 a primit Mutu şi din partea publicaţiilor La Gazetta dello Sport, La Nazione şi La Repubblica.

Pe site-ul fiorentina.it se arată că media obţinută de Mutu în urma notelor acordate de şapte publicaţii este 5,75, situându-se în partea de mijloc a clasamentului realizat cu ceilalţi jucători ai Fiorentinei, la meciul de miercuri, cu Sporting Lisabona.

Agenţia Ansa a scris că atacul Fiorentinei a suferit, mai ales în prima repriză (când gazdele nu au reuşit nici un şut pe spaţiul porţii), pentru că Mutu şi Gilardino nu au fost alimentaţi cu prea multe mingi şi au fost anihilaţi de fundaşii adverşi.

Fiorentina s-a calificat, miercuri, în grupele Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1 (în tur, 2-2), pe teren propriu, cu formaţia portugheză Sporting Lisabona, în play-off-ul competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici