Mutu: Nu este mare lucru să învingi pe Liverpool

Internaţionalul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat că nu va fi o mare realizare pentru gruparea pregătită de Cesare Prandelli dacă va câştiga, marţi, în faţa formaţiei FC Liverpool, în grupa E a Ligii Campionilor, informează tabloidul englez The Sun.

19 afișări
Imaginea articolului Mutu: Nu este mare lucru să învingi pe Liverpool

Mutu: Nu este mare lucru să învingi pe Liverpool (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cândva în trecut, să învingi pe Liverpool reprezenta o mare realizare şi ai fi putut să faci un mare caz din asta, dar acum nu mai este cazul. De când am venit la Florenţa, echipa şi clubul au crescut până la un asemenea nivel încât, acum, putem învinge pe oricine pe stadionul nostru", a declarat atacantul român pentru publicaţia britanică.

Mutu a adăugat că este convis că tehnicianul Cesare Prandelli nu va face o tactică specială pentru a-i marca pe Fernando Torres şi Steven Gerrard: "Sunt singur că nu vom face planuri speciale pentru Torres şi Gerrard, nu este stilul nostru".

Partida AC Fiorentina - Liverpoool, din grupa E a Ligii Campionilor, va avea loc, marţi seara, de la ora 21.45, pe arena Artemio Franchi din Florenţa.

Internaţionalul român în vârstă de 30 de ani a comentat şi perioada petrecută la Chelsea Londra. "Perioada petrecută în Anglia nu a fost deloc uşoară. Eram foarte tânăr şi am avut multe necazuri. Totuşi, în prezent sunt un jucător mai bun, mai matur şi mult mai puternic fizic", a spus Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici