Mutu, obligat să plătească despăgubiri de 17,3 milioane de euro

Internaţionalul român Adrian Mutu trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 13,68 milioane de lire sterline, aproximativ 17,3 milioane euro, a anunţat, joi, site-ul oficial al grupării engleze, potrivit unei decizii luate de Camera de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA.

14 afișări
Imaginea articolului Mutu, obligat să plătească despăgubiri de 17,3 milioane de euro

Mutu, obligat să plătească despăgubiri de 17,3 milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Chelsea FC poate confirma azi (nr - joi) că a primit decizia de la DRC în plângerea formulată împotriva lui Mutu. Chelsea este extrem de mulţumită de hotărârea prin care Mutu este obligat să plătească compensaţii de 13,68 milioane de lire sterline", scrie site-ul formaţiei engleze.

Chelsea l-a achiziţionat pe Adrian Mutu de la AC Parma, în vara lui 2003, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline şi a renunţat la serviciile acestuia în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Mutu a fost suspendat şapte luni de federaţia engleză pentru consum de cocaină şi după ispăşirea pedepsei, românul a semnat cu Juventus Torino din postura de jucător liber. Clubul englez susţine că, prin comportamentul său, Adrian Mutu a provocat grupării o pierdere de 13 milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici