Mutu, omul orchestră la Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu a fost lăudat de presa italiană, după prestaţia avută în partida pe care echipa AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia AS Roma, în etapa a V-a a camopionatului Italiei.

1 afișare
Imaginea articolului Mutu, omul orchestră la Fiorentina

Mutu, omul orchestră la Fiorentina

Cotidianul Il Giornale şi site-ul violanews.com i-au acordat nota 7,5 internaţionalului român, considerând-ul cel mai bun jucător de pe teren. "A fost peste tot, a transformat penaltiul, dar Doni s-a opus altor ocazii de gol ale românulu", a scris Il Giornale.

"A avut nenumărate faze de gol în prima repriză, dar a fost ghinionist. A transformat penaltiul printr-o scăriţă care a făcut să explodeze Florenţa. Ca să spunem ca într-o reclamă: «scăriţa din meciul cu Roma nu are preţ»", a notat violanews.com.

Cotidianul Il Mascalzone, agenţia Datasport şi site-urile firenzeviola.it, fiorentina.it şi calciotoscano.it i-au acordat nota 7 lui Mutu. "În prima repriză românul a ameninţat din toate poziţiile, dar nu a avut noroc. Trei acţiuni periculoase ale Fiorentinei au purtat semnătura lui Mutu. Scăriţă la penalti. De neînlocuit", a scris Il Mascalzone.

"Mutu a fost decisiv pentru echipa sa: a transformat penaltiul prin care a stabilit scorul final şi a creat toate fazele periculoase ale Fiorentinei. Doar ghinionul nu i-a permis să realizeze mai multe", a notat Datasport.

"În prima repriză a fost ghinionist. În partea a doua a fost puţin nervos, dar a adus un punct de aur Fiorentinei printr-o scăriţă. Este într-o formă excepţională şi în orice moment, când are balonul, poate face rău adversarului. Stelar", a scris firenzeviola.it.

"Cu siguranţă a fost ghinionist în prima repriză. Din trei încercări nu a reuşit să înscrie. A avut câteva numere personale de mare fotbalist şi a transformat spectaculos penaltiul primit", a notat fiorentina.it.

"Pe scurt este omul orchestră la Fiorentina. Crează, marchează şi aduce puncte", a scris calciotoscano.it.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici