Mutu: Pentru mine este cea mai frumoasă zi din 2010

Atacantul Adrian Mutu, care a marcat golul victoriei Fiorentinei în meciul cu echipa Cagliari, a declarat că, duminică, 5 decembrie, este cea mai frumoasă zi pentru el din 2010, una din puţinele zile fericite, informează violanews.com.

34 afișări
Imaginea articolului Mutu: Pentru mine este cea mai frumoasă zi din 2010

Mutu: Pentru mine este cea mai frumoasă zi din 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mulţumesc fanilor că m-au susţinut în timpul şi după suspendare. Este cea mai frumoasă zi pentru mine în 2010, una din puţinele zile fericite, bine că se termină acest an. Cu echipa Cagliari a fost greu, ştiam că nu va fi uşor, însă victoriile obţinute mai greu sunt mai frumoase. Gilardino? Când va reveni îşi va relua postul, el este cel mai bun", a declarat Mutu imediat după meci.

"Sper să fiu noul transfer din ianuarie. Sunt mulţumit pentru gol şi victorie, aceste puncte sunt foarte importante pentru noi. Din punct de vedere psihic sunt destul de bine, reacţionez bine la dificultăţi. Pe lângă faptul că sunt fotbalist, sunt un om, am făcut greşeli. Îmbrăţişarea cu Mihajlovici? A fost fundamental pentru mine, mi-a fost aproape şi m-a apărat în public aşa cum puţini ar fi făcut-o. A fost mare şi vreau să-i mulţumesc", a adăugat Mutu.

Atacantul Adrian Mutu, revenit pe teren la sfârşitul lunii octombrie, după o suspendare de nouă luni, a marcat golul victoriei formaţiei Fiorentina, scor 1-0, în meciul cu echipa Cagliari, din etapa a XV-a a campionatului Italiei. Mutu a fost integralist la Fiorentina, el marcând cu capul în minutul 52. El a mai marcat şi în minutul 44, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. De asemenea, el a primit un cartonaş galben în minutul 57.

Adrian Mutu a marcat după 11 luni pentru Fiorentina, ultima oară el înscriind două goluri la 20 ianuarie, în partida cu Lazio Roma, scor 3-2, din semifinalele Cupei Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici