Mutu s-a prezentat cu şase avocaţi la TAS, în litigiul cu Chelsea

Audierea care a avut loc joi, la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a dosarului "Adrian Mutu versus Chelsea" a durat cinci ore, cauza fotbalistului român fiind susţinută de şase avocaţi, informează, vineri, presa italiană.

17 afișări
Imaginea articolului Mutu s-a prezentat cu şase avocaţi la TAS, în litigiul cu Chelsea

Mutu s-a prezentat cu şase avocaţi la TAS, în litigiul cu Chelsea (Imagine: Mediafax Foto)

Paolo Rodella, Michele Colucci, Giampaolo Monteneri, Guglielmo Verderame, Stephen Sutton şi Vaughan Lowe au pledat pentru Mutu, în timp ce gruparea Chelsea Londra a avut cinci avocaţi.

"Au fost cinci ore de audieri intense. Decizia va fi dată săptămâna viitoare sau poate peste o lună pentru că vorbim de o temă completă şi vastă. Am cerut anularea amenzii. Dacă sunt încrezător? Nu spun nimic, vom vedea...", a declarat avocatul Paolo Rodella.

Avocaţii lui Mutu şi-au bazat apărarea pe faptul că jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină după un control efectuat la mijlocul săptămânii, cerut, spre surpriza generală, chiar de Chelsea, care, la puţine zile după rezultatul analizelor, a reziliat contractul atacantului, astfel că se presupune că englezii au dorit să scape de român.

Joi seară, Mutu a declarat că este liniştit în privinţa audierii de la TAS. "Sunt bine şi sper să fie şi mai bine: acum sunt deja cinci ani de când există această poveste....".

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a examinat, joi, litigiul dintre atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, şi clubul Chelsea Londra, care solicită jucătorului român 17 milioane de euro pentru că a fost depistat pozitiv cu cocaină. Internaţionalul român Adrian Mutu a depus, în octombrie 2008, un memoriu la TAS prin care contestă decizia FIFA de a-l obliga să plătească despăgubiri clubului Chelsea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici