Mutu şi Cristea au petrecut până dimineaţa, înaintea meciului cu Serbia

Cele doua tinere care şi-au petrecut o noapte prin localuri alături de vedetele naţionalei de fotbal, Adrian Mutu şi Adrian Cristea, au povestit cum a decurs întâlnirea cu cei doi, informează stirileprotv.ro.

88 afișări
Imaginea articolului Mutu şi Cristea au petrecut până dimineaţa, înaintea meciului cu Serbia

Mutu şi Cristea au petrecut până dimineaţa în cluburi înaintea meciului cu Serbia

Fetele se numesc Alina Ghidarcea şi Cristina Ţintilă şi povestesc că marţi seara s-au întâlnit "întâmplător" cu Adrian Mutu, aflat într-un local din Capitală în compania unei cunoştinţe comune.

Cele două tinere încearcă totuşi să îi protejeze pe fotbaliştii, care în loc să se odihnească în cantonamentul de la Mogoşoaia, se distrau prin cluburi.

Citeşte mai multe despre petrecere lui Mutu şi Cristea pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici