Mutu şi Piţurcă despre posibilitatea unui transfer al lui Torje la FC Barcelona: Exagerări

Atacantul Adrian Mutu şi selecţionerul Victor Piţurcă se îndoiesc despre posibilitatea unui transfer în scurt timp al lui Gabriel Torje de la Udinese la FC Barcelona, aşa cum a speculat presa internaţională, considerând că este prea devreme pentru fostul dinamovist să facă un asemenea pas.

81 afișări
Imaginea articolului Mutu şi Piţurcă despre posibilitatea unui transfer al lui Torje la FC Barcelona: Exagerări

Gabriel Torje (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sunt exagerări. Torje în Italia a început foarte bine şi important e să continue. Să vorbim de Torje la Barcelona mi se pare un pic cam mult şi exagerat", a spus, joi, Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă Torje are acum valoare de Barcelona, selecţionerul a răspuns: "Nu, deocamdată nu. Nu cred că scrie presa din Spania sau Italia de un transfer al lui Torje la Barcelona. Să dea Domnul să fie aşa, dar nu cred. Şi de Ştefan Radu s-a scris că merge, unde? La Real Madrid, nu? Dar nu cred. Ca să ajungă la Barcelona, Torje trebuie să macheze 25-30 de goluri pe sezon, să joace fiecare meci până la sfârşit... nu e chiar aşa uşor".

Mijlocaşul Gabriela Torje, în vârstă de 21 de ani, a fost transferat în această vară de la Dinamo la Udinese. Evoluţiile sale în Serie A au fost lăudate de presa italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici