Nadal a prins semifinalele Turneului Campionilor la limită

  • Rafael Nadal – Stefanos Tsitsipas 6-4, 4-6, 6-2
  • Dominic Thiem – Andrey Rublev 2-6, 5-7
  • Medvedev, Nadal şi Thiem sunt deja calificaţi în semifinalele Turneului Campionilor
1283 afișări
Imaginea articolului Nadal a prins semifinalele Turneului Campionilor la limită

Nadal a prins semifinalele Turneului Campionilor la limită

Rafael Nadal a reuşit să se califice în semifinale la Turneul Campionilor pe ultima sută de metri. Ibericul a jucat împotriva lui Stefanos Tsitsipas cu calificarea pe masă şi a câştigat în trei seturi 6-4, 4-6, 6-2. Fanii au glumit pe reţelele de socializare că Nadal a primit ajutor divin în meciul cu Tsitsipas.

În celălalt meci al grupei, numărul 3 ATP, Dominic Thiem, deja calificat în semifinale, nu a forţat cu Andrey Rublev. Rusul s-a impus în două seturi şi nu a plecat acasă cu mâna goală de la Londra.

Ultimul semifinalist al Turneului Campionilor se decide astăzi în duelul dintre Novak Djokovic şi Alexander Zverev.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici