Nadal despre retragerea lui Federer: „Mi-aş fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată...”

Reacţiile personalităţilor din tenis la vestea retragerii lui Roger Federer din activitate continuă să apară oră de oră. Poate cel mai mare rival al său în teren, dar şi unul din cei mai buni prieteni, în afara lui, spaniolul Rafael Nadal a scris un mesaj emoţionant în mediile sociale.

354 afișări
Imaginea articolului Nadal despre retragerea lui Federer: „Mi-aş fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată...”

Nadal despre retragerea lui Federer: „Mi-aş fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată...”

„Dragă Roger, prietenul şi rivalul meu.

Mi-aş fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată... este o zi tristă pentru mine personal şi pentru sportivii din întreaga lume. Ţi-am spus-o când am vorbit şi acum a venit.

A fost o plăcere, dar şi o onoare şi un privilegiu să împart toţi aceşti ani cu tine, trăind atât de multe momente extraordinare pe teren şi în afara lui.

Vom avea multe alte momente de împărtăşit împreună în viitor, mai sunt multe lucruri de făcut împreună, ştim asta.

Deocamdată, îţi doresc cu adevărat toată fericirea alături de soţia ta, Mirka, de copiii tăi, de familia ta şi să te bucuri de ceea ce ai în faţă. Ne vedem la Londra, la @lavercup.”

Cei doi vor juca alături săptămâna viitoare, în echipa Europei, la Laver Cup, competiţie în care vor întâlni reprezentativa continentului american, şi în care cel mai probabil îi vor avea alături pe Novak Djokovic şi pe Andy Murray.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici