Nadal s-a căsătorit cu iubita sa din copilărie. Juan Carlos I, Regele Spaniei, prezent la nuntă - FOTO

Rafa Nadal, câştigător a două titluri de Wimbledon, a anunţat că se va căsători pe 19 octombrie în fortăreaţa unde a fost filmat în 2016 thrillerul BBC „The Night Manager”, pe insula Mallorca.

38311 afișări
Imaginea articolului Nadal s-a căsătorit cu iubita sa din copilărie. Juan Carlos I, Regele Spaniei, prezent la nuntă - FOTO

Cum arată viitoarea soţie a lui Nadal, „crush-ul” lui încă din copilărie - FOTO

Jucătorul de tenis Rafa Nadal se va căsători pe 19.10.2019 cu iubirea lui încă din copilărie, Mery Perello, într-o fortăreaţă din Majorca unde, la începutul acestui an, s-a căsătorit şi Gareth Bale.

Domeniul unde va avea loc ceremonia este deţinut de un lord britanic.

Juan Carlos I, Regele Spaniei timp de mai bine de 4 decenii până la abdicarea din 2014, a fost invitat la nunta celor doi şi s-a alăturat cuplului în ziua ceremoniei.

 


 


Se pare că lista invitaţilor este una destul de lungă, cu 350 de persoane.

Rafa Nadal şi Mery Perello, al cărui nume real este Maria Francisca Perello, sunt împreună de 14 ani.

În prezent, tânăra este manager de proiect în cadrul Fundaţiei Nadal, înfiinţată în urmă cu 10 ani.

Anul trecut, revista Hola! a dezvăluit faptul că cei doi s-au logodit în Roma în luna mai.

Main Foto: @rafaelnadal / Instagram 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici