Napoli: Diferenţa de scor putea fi mai mare

Tehnicianul Nicolo Napoli a declarat, după victoria, cu scorul de 3-1, obţinută de Astra Ploieşti în faţa fostei sale echipe, Universitatea Craiova, că jucătorii i-au făcut un cadou foarte fumos prin acest rezultat şi că diferenţa de pe tabela de marcaj putea fi mai mare.

10 afișări
Imaginea articolului Napoli: Diferenţa de scor putea fi mai mare

Napoli: Diferenţa de scor putea fi mai mare (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Sunt fericit că băieţii au făcut un joc foarte bun, iar diferenţa de scor putea fi mult mai mare. Jucătorii mei mi-au făcut un cadou foarte frumos, pentru că am reuşit să înving echipa pe care am antrenat-o. Important pentru noi este că am câştigat cele trei puncte şi că avem în faţa noastră adversari pe care îi putem considera mai accesibili. Meritul victoriei aparţine tuturor jucătorilor, întregii echipe. Sunt dezamăgit un pic pentru cartonaşul primit copilăreşte de Paulinho. Dacă vom continua să jucăm la fel ca astăzi, putem spera să avem rezultate bune şi în deplasare şi de ce nu, prima victorie", a spus Napoli.

La finalul partidei, preşedintele de onoare al FC Astra Ploieşti, Emanoil Savin, a fost anunţat de patronul Ioan Nicolae că primele jucătorilor au fost suplimentate.

Formaţia Astra Ploieşti a învins, duminică, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, cu scorul de 3-1 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii I. În minutul 80 al acestu meci, Paulinho a simulat un fault în suprafaţa de pedeapsă şi Alexandru Deaconu i-a acordat jucătorului Astrei al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici