Naţionala de rugby începe pregătirea pentru Cupa Mondială

Lotul naţional de rugby al României se reuneşte luni, la Bucureşti, pentru cantonamentul dinaintea Cupei Mondiale, ce va începe la 7 septembrie, în Franţa.

1 afișare
Imaginea articolului Naţionala de rugby începe pregătirea pentru Cupa Mondială

Naţionala de rugby începe pregătirea pentru Cupa Mondială

Federaţia Română de Rugby informează că echipa naţională va fi cantonată la Hotel Parc din Capitală, antrenamentele urmând să se desfăşoare pe stadionul Naţional de Rugby "Arcul de Triumf". Programul "stejarilor" cuprinde câte două antrenamente în fiecare zi a primei săptămâni, joi după-amiază urmând să susţină şi un meci de pregătire contra României Amatori, pe stadionul "Arcul de Triumf".

Robert Antonin, antrenorul naţionalei de rugby, va definitiva după acest cantonament, lotul final pentru Cupa Mondială, care nu trebuie să fie mai numeros de 30 de jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici