Naţionala Germaniei a primit medaliile de bronz de la Joseph Blatter şi Jacob Zuma

Jucătorii şi staful tehnic al echipei naţionale a Germaniei au primit, sâmbătă, la Port Elizabeth, după victoria din meciul cu reprezentativa Uruguayului, scor 3-2, medaliile de bronz din partea şefului FIFA, Joseph Blatter, şi a preşedintelui Africii de Sud, Jacob Zuma.

18 afișări
Imaginea articolului Naţionala Germaniei a primit medaliile de bronz de la Joseph Blatter şi Jacob Zuma

Naţionala Germaniei a primit medaliile de bronz de la Joseph Blatter şi Jacob Zuma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După căpitanul Germaniei din acest meci, Bastian Schweinsteiger, ultimii care au primit medaliile au fost antrenorul secund Hansi Flick şi selecţionerul Joachim Low.

Echipa naţională a Germaniei a învins în finala mică, sâmbătă, la Port Elizabeth, cu scorul de 3-2 (1-1), reprezentativa Uruguayului şi a terminat Cupa Mondială din Africa de Sud pe locul trei. Pentru Germania au marcat Thomas Muller '19, Marcell Jansen '56 şi Sami Khedira '82, în timp ce pentru reprezentativa Uruguayului au înscris Edison Cavani '28 şi Diego Forlan '51.

Nemţii termină pentru a doua oară consecutiv pe locul trei la turneul final al Cupei Mondiale, după ce au cucerit medaliile de bronz şi în 2006, pe teren propriu.

Uruguayul a terminat pe locul patru, la fel cum s-a întâmplat la ediţiile din 1954 şi 1970.

La fel cum s-a întâmplat în toate finalele mici din 1978 şi până în prezent, şi la această ediţie s-au înscris mai mult de trei goluri.

Finala Cupei Mondiale, dintre Olanda şi Spania, va avea loc duminică, de la ora 21.30, la Johannesburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici