Naţionala U19 a pierdut primul meci de verificare cu Israel

Naţionala U19 a pierdut primul meci de verificare cu Israel cu scorul 2-1, anunţă frf.ro. România a condus la pauză cu 1-0. Meciul revanşă va avea loc marţi, 12 septembrie.

317 afișări
Imaginea articolului Naţionala U19 a pierdut primul meci de verificare cu Israel

Naţionala U19 a pierdut primul meci de verificare cu Israel

România a condus la pauză cu 1-0 după golul reuşit de Enes Sali în minutul 44, dar a cedat în cele din urmă cu 2-1. Israelienii au egalat mai întâi în minutul 56 după o minge recuperată în preajma careului nostru, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+2.

Meciul revanşă va avea loc marţi, 12 septembrie, de la ora 11:00.

Au marcat: Distelfeld 56′, Hazan 90+2′ / Enes Sali 44′

Reprezentativa U19 va evolua, în perioada 11-17 octombrie, în prima etapă a calificărilor pentru EURO 2024. România face parte din Grupa 10, alături de Cehia, Finlanda şi San Marino. Gazda meciurilor va fi Cehia. Primele două clasate din fiecare grupă de calificare, alături de cea mai bună echipă clasată pe locul 3, se califică la Turul de Elită. Turneul final EURO 2024 va avea loc în Irlanda de Nord.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
u19,
israel,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici