Neaga: Ar fi bine să avem noi în continuare şapte victorii şi CFR şapte

Atacantul Adrian Neaga a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că i-ar conveni ca echipa din Bulevardul Ghencea să câştige cele şapte etape rămase de disputat până la final, iar CFR să facă la fel, pentru că titlul ar fi acontat de Steaua.

14 afișări
Imaginea articolului Neaga: Ar fi bine să avem noi în continuare şapte victorii şi CFR şapte

Neaga: Ar fi bine să avem noi în continuare şapte victorii şi CFR şapte (Imagine: Mediafax Foto)

"Acum totul depinde de noi, până acum aşteptam să se împiedice CFR, acum totul e în mâinile noastre, atât timp cât noi câştigăm, poate să câştige şi CFR. Dacă vom juca la fel ca până acum, nu vom avea probleme. Până acum ne rugam ca echipele să joace bine împotriva celor de la CFR, să facă paşi greşiţi, acum suntem conştienţi că totul depinde numai de noi. Sper ca noi să obosim în vacanţă. Poate noi suntem mai concentraţi pe final de sezon, avem obiectiv participarea în Liga Campionilor şi trebuie să câştigăm toate meciurile. Să avem noi şapte victorii şi ei şapte, şi e bine", a spus Neaga.

Adrian Neaga a subliniat că jucătorii stelişti nu au presiune suplimentară. "Nu e vorba de tensiune, ci de concentrare în plus, nu mai putem invoca faptul că echipele n-au jucat bine cu CFR. Suntem obişnuiţi cu presiunea, an de an Steaua se bate la titlu. Presiunea e o motivaţie în plus, mai ales că am venit la egalitate pe primul loc. Nu mai sunt meciuri uşoare, după cum aţi văzut, multe echipe s-au împiedicat de formaţii mai mici. Este diferenţă foarte mare de puncte între primele două locuri şi locul trei. Aşa cum am răsturnat noi diferenţa de puncte, se poate să vină şi ei mai aproape", a comentat jucătorul stelist.

Neaga a afirmat că meciul de joi cu Gloria Bistriţa, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, este foarte important, şi speră ca Steaua să continue pe linia victoriilor. "Tratăm cu seriozitate toate meciurile, încă nu ne gândim că suntem campioni, vrem trei puncte cu Gloria. Este o deplasare grea, puţine echipe au luat puncte de acolo, dar sper să luăm noi", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici