Neagoe: Am obţinut o victorie mare

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, luni seară, că echipa sa a obţinut o victorie mare cu FC Braşov, scor 3-0, în Liga I şi a apreciat că oltenii se află pe un drum ascendent.

16 afișări
Imaginea articolului Neagoe: Am obţinut o victorie mare

Neagoe: Am obţinut o victorie mare (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Băieţii merită felicitări după această victorie mare. Suntem pe un drum ascendent, seriozitatea şi pregătirea bună din ultima vreme s-au văzut în joc. Când baţi cu 3-0 în deplasare, nu ai foarte multe de spus, mai ales că a fost un joc reuşit la echipei noastre. După părerea mea, FC Braşov este o echipă bună, în ciuda acestui scor. Aici au câştigat foarte puţine echipe şi mă bucur că am fost noi cei ce am învins prima dată la Braşov. Rezultatul arată clar ceea ce a fost în teren, dar acum trebuie să ne gândim la meciul cu FC Vaslui, o echipă bună, care a înscris cinci goluri campioanei, însă depinde doar de noi ce va fi atunci în teren", a declarat Neagoe.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Braşov, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici