Negoiţă despre Dinamo în lupta pentru titlu: E foarte greu, noi nu avem prietenii sau rudenii

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, miercuri, că echipa antrenată de Mircea Rednic nu se poate lupta pentru titlul de campioană, deoarece nu are "prietenii sau rudenii", făcând referire la relaţia dintre patronul FC Steaua, Gigi Becali, şi cel al FC Viitorul, Gheorghe Hagi.

204 afișări
Imaginea articolului Negoiţă despre Dinamo în lupta pentru titlu: E foarte greu, noi nu avem prietenii sau rudenii

Negoiţă despre Dinamo în lupta pentru titlu: E foarte greu, noi nu avem prietenii sau rudenii (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"E greu, foarte greu (n.r. - ca Dinamo să lupte pentru titlu). Vom ajunge în play-off, în play-off noi suntem singuri, n-avem niciun fel de prietenii sau rudenii. Luptăm noi, cu noi în primul rând, că suntem cel mai mare duşman al nostru. Eu sunt venit nou în fotbal, nu am atâtea conexiuni, nu am atâtea prietenii. Nu am prieteni sau neamuri la alte echipe, rude, e complicat să câştigăm campionatul. Acestea au contat dintotdeauna, dar sper să conteze din ce în ce mai puţin. Eu cred că avem şanse să terminăm pe podium. Pentru mai mult de atât nu avem ce ne trebuie", a spus Negoiţă, la Digi Sport, despre relaţia naş-fin între Hagi şi Becali.

Întrebat care este echipa favorită la titlu în aceste condiţii, Negoiţă a răspuns: "Steaua. Au şi posibilităţi. Nu ne putem compara. Au avut venituri foarte mari. În primul rând la asta mă refer, nu la celelalte. Prin prisma posibilităţilor financiare. Noi abia ne-am echilibrat cât de cât, nu ne putem compara nici pe departe cu ei din punct de vedere finanaciar. Ceea ce e foarte important."

Revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la conducerea tehnică a rivalilor de la Steaua nu îl sperie pe Negoiţă. "Noi ne vedem de treaba noastră, noi avem traseul nostru. Singurul lucru pe care nu mi-l doresc este să începem ţigăniile în fotbalul românesc. Deocamdată s-a făcut linişte, e bine, e frumos, văd că lucrurile sunt calme. Sper să ne menţinem aşa. E un atrenor bun, care a făcut performanţă, totul e să fim civilizaţi. Eu nu mă sperii de o competiţie corectă", a afirmat acţionarul dinamovist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici