Negoiţă: După sărbători vom şti cine va fi antrenorul echipei Dinamo

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, luni, că antrenorul echipei va fi stabilit după sărbători, refuzând să comenteze informaţiile vehiculate în mass-media, potrivit cărora Mihai Teja va prelua conducerea tehnică a formaţiei "alb-roşii", iar Daniel Stanciu va fi preşedinte.

105 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: După sărbători vom şti cine va fi antrenorul echipei Dinamo

Negoiţă: După sărbători vom şti cine va fi antrenorul echipei Dinamo (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Daniel Stanciu (preşedintele AS Târgu Mureş) şi Mihai Teja sunt potriviţi pentru Dinamo, Negoiţă a răspuns: "În momentul în care toate lucrurile vor fi foarte clare veţi şti. Vom vedea în ce măsură sunt potriviţi cei care vor veni. Din punctul meu de vedere, îmi doresc să vină persoane cu un plus pentru Dinamo. Şi sunt convins că se va întâmpla acest lucru. Cine va veni antrenor şi conducător de club clar va fi evaluat ca un plus. Dinamo va avea antrenor relativ repede. După sărbători, vom şti cine va fi antrenorul lui Dinamo".

Acţionarul a precizat că Ionel Dănciulescu, cel care a condus echipa ca interimar după demisia lui Flavius Stoican, va rămâne în cadrul clubului. "Îi mulţumim lui Dănciulescu pentru faptul că a venit într-un moment delicat. Apreciez oamenii care se implică în momente grele şi mai puţin pe cei care doar comentează, iar la greu se dau la o parte. Dănciulescu e un băiat de mare caracter, va rămâne la club. Mie mi-a făcut o impresie foarte bună", a precizat Negoiţă, care a participat, luni, la o festivitate organizată pentru copiii din cadrul centrului de juniori al FC Dinamo, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun.

La rândul său, Mihai Teja, aflat la sediul FRF, a refuzat să discute cu privire la o eventuală preluare a echipei Dinamo, precizând că este în continuare sub contract cu federaţia, ca selecţioner al echipei naţionale de tineret şi că nu e corect să vorbească despre o posibilă plecare la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Tehnicianul Flavius Stoican şi-a reziliat, la 12 noiembrie, pe cale amiabilă, contractul cu FC Dinamo, în locul său fiind numit până la finalul turului Ligii I Ionel Dănciulescu, cel care a ocupat până la acea dată funcţia de director general al clubului.

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a participat, luni, la Sala Polivalentă Dinamo, la festivitatea organizată cu ocazia Crăciunului, pentru copiii şi juniorii din cadrul clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici