Newcastle a acceptat transferul lui Carroll la Liverpool

Gruparea Newcastle a acceptat, luni, transferul fotbalistului Andy Carroll la Liverpool, ceea ce ar putea deschide calea plecării atacantului Fernando Torres de la clubul din Liverpool la Chelsea, cu câteva ore înainte de încheierea perioadei de transferuri din această iarnă, informează AFP.

5 afișări

"Newcastle şi Liverpool s-au înţeles în privinţa unei sume record pentru Marea Britanie pentru atacantul Andy Carroll", se arată pe site-ul oficial al clubului Newcastle, care adaugă că jucătorul discută acum cu Liverpool.

Gruparea engleză nu a precizat valoarea transferului, dar recordul precedent era de 32 de milioane de lire sterline, stabilit la aducerea brazilianului Robinho la Manchester City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici