Neymar a prezentat noul echipament al naţionalei Braziliei

Atacantul vedetă al Braziliei, Neymar, şi coechipierul său de la Santos, Henrique Ganso, au prezentat vineri, la Rio de Janeiro, noul echipament al naţionalei braziliene, care va fi folosit de brazilieni la Jocurile Olimpice de la Londra.

392 afișări
Imaginea articolului Neymar a prezentat noul echipament al naţionalei Braziliei

Neymar a prezentat noul echipament al naţionalei Braziliei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Neymar, în vârstă de 19 ani, a defilat cu un echipament galben, în timp ce Ganso (22 de ani), a prezentat cel de-al doilea echipament, albastru.

Principala schimbare faţă de tricourile vechi este dispariţia unei dungi verzi ce se afla pe piept, la tricoul galben, respectiv a dungii galbene de pe tricoul albastru. Cele două benzi se află acum la mâneci. De asemenea, noile tricouri au gulerul în V.

Noile echipamente vor fi folosite prima dată la un meci amical al Braziliei cu Bosnia, ce va avea loc în Elveţia.

"Consider echipamentul foarte reuşit, este mai tradiţional", a declarat tehnicianul Mano Menezes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici