Neymar cunoştea secretul lui Lionel Messi

Atacantul brazilian Neymar a dezvăluit că ştia secretul plecării lui Lionel Messi de la Paris Saint-Germain la Inter Miami, înainte de a fi anunţat oficial.

809 afișări
Imaginea articolului Neymar cunoştea secretul lui Lionel Messi

Mediafax Foto

"Ştiam deja!", a exclamat brazilianul, râzând, ca răspuns la o întrebare pe canalul YouTube al NBA Brazilia.

Neymar e în vacanţă la Miami şi a asistat miercuri la cel de-al treilea meci al finalei NBA dintre Miami Heat şi Denver Nuggets, relatează AFP.

"Ştiam că va veni aici, am vorbit deja despre asta. I-am spus că va fi fericit la Miami", a declarat Neymar, care a jucat alături de Messi la Barcelona din 2013 până în 2017 şi apoi în ultimele două sezoane la PSG.

"Sunt foarte fericit pentru el şi, în acelaşi timp, puţin trist pentru că a plecat", a adăugat starul brazilian, al cărui viitor la PSG este incert după un nou sezon marcat de accidentări.

Câştigătorul Cupei Mondiale, Messi, în vârstă de 35 de ani, a anunţat miercuri că se îndreaptă spre Inter Miami, în amurgul carierei sale, în loc să se întoarcă la Barcelona sau să se alăture marelui său rival Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici