Nica: Sunt consternat, e incredibil ce se întâmplă

Arbitrul Cristian Nica a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că este consternat de faptul că numele său este vehiculat în cazul reţinerii finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, asistentul menţionând că nu a arbitrat gruparea piteşteană în acest sezon.

14 afișări
Imaginea articolului Nica: Sunt consternat, e incredibil ce se întâmplă

Nica: Sunt consternat, e incredibil ce se întâmplă (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt consternat, e incredibil ce se întâmplă. E o acuzaţie destul de gravă, eu nu am fost înştiinţat. Sunt liber, încă nu am primit niciun semnal. Am înţeles că e venită pe axa lui FC Argeş. Eu nu am arbitrat FC Argeş deloc anul ăsta, nu am nicio legătură", a spus Nica.

Într-o conferinţă de presă suţinută la Ploieşti, Nica a afirmat că este vorba despre o confuzie implicarea numelui său în cazul Penescu. "Dacă îmi aduc bine aminte ultimul meci arbitrat al lui FC Argeş a fost acum doi ani şi jumătate prin Liga a II-a. Cred în continuare că este o confuzie, este o greşeală, eu sunt arbitru cu o carieră internaţională pe care dumneavostră o ştiţi şi am fost şi sunt apreciat pentru această carieră. Eu nu am avut şi nu am astfel de probleme, astfel că acuzaţiile de luare de mită nu mă privesc. Nu este posibil să-mi fie terfelit astfel numele şi o să acţionez în judecată pe cei care au aruncat cu noroi într-o carieră de arbitru ca a mea", a afirmat Cristian Nica.

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, şi mai mulţi arbitri sunt vizaţi de DNA pentru fapte de dare şi luare de mită, banii daţi de Penescu arbitrilor fiind de aproximativ 125.000 de euro, potrivit unor surse apropiate anchetei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici