Nicholas David Ionel pierde primul meci al confruntării de Cupa Davis cu Taiwan

Nicholas David Ionel (226 ATP) a pierdut vineri primul meci al întâlniri de Cupa Davis dintre România şi Taiwan, din Grupa 1 mondială. Românul a fost învins pe terenul de la Tenis Club Idu din Mamaia de Chun-Hsin Tseng (326 ATP).

114 afișări
Imaginea articolului Nicholas David Ionel pierde primul meci al confruntării de Cupa Davis cu Taiwan

Nicholas David Ionel pierde primul meci al confruntării de Cupa Davis cu Taiwan

Taiwnezul s-a impus categoric, în două seturi, cu scorul de 6-3, 6-0, la capătul unui joc ce a durat o oră şi 22 de minute.

Al doilea meci de simplu din cadrul confruntării se joacă tot vineri, între Marius Copil (327 ATP) şi Yu Hsiou Hsu (180 ATP).

Sâmbătă sunt programate celelalte 3 meciuri, cu începere de la ora 11.00.

Marius Copil şi Victor Cornea vor juca la dublu cu perecehea alcătuită din Yu Hsiou Hsu şi Tsung Hao-Huang, urmând ca următoarele două meciuri de simplu să se joace între Nicholas David Ionel cu Yu Hsoiu Hsu şi Marius Copil cu Chun Hsin Tseng.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cupa davis,
taiwan,
ionel

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici